Promotie Maart Thermomix TM6: Thermomix + gratis : extra beker, cutter, spiralizor, slider, 4 jaar garantieKlik hier
Hollandaise saus (Thermomix recept)
Ingrediënten
- 200 g melkerijboter
- 30 g witte wijnazijn
- 30 g water
- 30 g citroensap
- 6 eierdooiers
- mespuntje cayennepeper
- peper en zout
Bereiding
- Smelt de boter in een pannetje, zet apart.rn
- Zet de vlinder op het mes.
- Doe alle ingredienten in de beker, met uitzondering van de boter en klop op, 75°C / 6 min. / snelheid 3,5.
- Giet tijdens de laatste minuut, de gesmolten boter straalsgewijs door de opening langs boven.
- Smaak eventueel nog wat af met extra peper en zout.
Koken met Jan
Wijnendale 83
9700 Oudenaarde
www.kokenmetjan.be
+32 475 78 11 20