Big Green Egg
een unieke barbecue ervaring
Met de Big Green Egg voeg je een nieuwe dimensie toe aan je culinaire wereld. Het systeem is gebaseerd op duizenden jaren oude Japanse Kamado-tradities waarbij werd gekookt in potten van klei.
Door het gebruik van keramisch materiaal dat door de NASA werd ontwikkeld, kreeg de Big Green Egg een uniek verwarmingssysteem waardoor je al uw ingrediënten perfect kan bakken, grillen, stomen en roken. Dit alles met het behoud van de beste smaken, aroma’s én een onweerstaanbare malsheid.
Online kopenEen wereld van culinaire mogelijkheden
en jij speelt de hoofdrol
De Big Green Egg is uitgegroeid tot dé internationale referentie op het gebied van barbecue en outdoor cooking voor zowel professionals als hobbykoks.
Als Big Green Egg demonstrator raad ik je ten zeerste aan om eerst een kookatelier te volgen. In een gemoedelijke sfeer gaan we aan het werk met de Big Green Egg, we beginnen bij het aanmaken en eindigen bij het schoonbranden. Op een kookatelier leg ik de werking grondig uit en laat je alle modellen zien met hun voor- en nadelen.
Unieke troeven
- Compleet barbecue-toestel
- Perfecte temperatuurregeling
- Zuinig in houtskoolverbruik
- Eeuwenoude kooktraditie
- Unieke smaken en aroma’s
- Perfecte garing
- Hoogtechnologische materialen
- Zowel binnen als buiten inzetbaar
- Alle seizoenen bruikbaar
- Uniek design
Wij helpen je bij je keuze
- Hoe werkt het Kamado systeem?
- Welke modellen bestaan er?
- Hoe maak je een Big Green Egg aan?
- Welke houtskool gebruik je en waarom?
- Waarom een Big Green Egg?
- Welke accessoires heb je nodig?
- Hoe regel je de temperatuur?
- Wat moet je weten over onderhoud?
- Welk rookhout en grillplankjes bestaan er?
- ...
Maak kennis met dit toestel op één van onze workshops te Oudenaarde of vraag vrijblijvend meer informatie.